Cztery Pory Miłowania w Klub Zaścianek - 08.10.2022 - Kraków Saturday, 08 October 2022 | Klub Zaścianek, Kraków

start date: 20:00

Cztery Pory Miłowania Saturday, 08 October 2022 / Klub Zaścianek, Kraków - Event description:

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego.

Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów.

W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”

2020 – „W zamyśleniu”

2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.

2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.

2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.

2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.

2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

Stały skład zespołu tworzą: Małgorzata Miotke – śpiew, idiofony Michał Miotke – śpiew, gitara akustyczna Patryk Wendrowski – gitara basowa

Add to calendar Show on map
Add to Ticket Alert
More
Buy a collector’s ticket:
Bilety kolekcjonerskie - Cztery Pory Miłowania
How to buy a tickets?
  1. Choose the number of tickets automatically or from the map view.
  2. Choose ticket type (electronic, collector's, standard).
  3. You have to finalize your order within 10 minutes after adding tickets to the shopping basket.
  4. If you want to finish shopping and go to the checkout, click „Finalize the order”.
  5. Follow steps in the shopping basket to finalize a purchase.
  6. On the e-mail address you provided you will receive information about order status.
Bilety kolekcjonerskie - Cztery Pory Miłowania
Your shopping basket is empty
Daria Zawiałow “METROPOLIS… wojen nie będzie” - zdjęcie główne wydarzenia

The fan bought a ticket for
Daria Zawiałow “METROPOLIS… wojen nie będzie”
38 seconds ago