Cztery Pory Miłowania w Klub Zaścianek - 08.10.2022 - Kraków Sobota, 08 października 2022 | Klub Zaścianek, Kraków

godzina rozpoczęcia: 20:00
MIEJSCE SIEDZĄCE NIENUMEROWANE - PRZEDSPRZEDAŻ TicketClub.pl - Bilety - Informacje
miejsce siedzące nienumerowane, Dostępne do: 07 października 2022 23:59
50.00 PLN
Wybierz liczbę biletów:
miejsce siedzące nienumerowane, Dostępne do: 07 października 2022 23:59


MIEJSCE SIEDZĄCE NIENUMEROWANE - W DNIU KONCERTU TicketClub.pl - Bilety - Informacje
miejsce siedzące nienumerowane, Dostępne od: 08 października 2022 00:00
Obecnie niedostępne
 
 
 

Cztery Pory Miłowania Sobota, 08 października 2022 / Klub Zaścianek, Kraków - Opis wydarzenia:

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego.

Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów.

W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:

2017 – „Litania do…”

2020 – „W zamyśleniu”

2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:

2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.

2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.

2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.

2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.

2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

Stały skład zespołu tworzą: Małgorzata Miotke – śpiew, idiofony Michał Miotke – śpiew, gitara akustyczna Patryk Wendrowski – gitara basowa

Zobacz więcej
Kup bilet kolekcjonerski:
Bilety kolekcjonerskie - Cztery Pory Miłowania
Jak kupić bilety?
  1. Wybierz liczbę biletów automatycznie lub z widoku mapy.
  2. Wybierz rodzaj biletu (elektroniczny, kolekcjonerski, standardowy).
  3. Musisz sfinalizować zamówienie w ciągu 10 minut od dodania biletów do koszyka.
  4. Jeżeli chcesz zakończyć zakupy i przejść do kasy, kliknij przycisk "Finalizuj zamówienie".
  5. Postępuj zgodnie z krokami w koszyku, aby dokonać zakupu.
  6. Na podany adres email otrzymasz informacje o statusie zamówienia.
Bilety kolekcjonerskie - Cztery Pory Miłowania
Twój koszyk jest pusty